Skoči na glavno vsebino

Priprava računovodskega poročila in davčni zaključek za leto 2022 v vzgoji in izobraževanju

19.11.2023

Pripravljamo naš tradicionalni seminar za računovodje iz vzgoje in izobraževanja: Priprava računovodskega poročila in davčni zaključek za leto 2023 v vzgoji in izobraževanju. Izvedli ga bomo  18. januarja v Ljubljani oziroma kot webinar za tiste računovodje, ki bodo to želeli.

Izvajalki seminarja bosta ugledni in izkušeni predavateljici s katerimi je EDUCA v preteklih letih že uspešno sodelovala in sta vselej z vaše strani dobivali visoke ocene :

  • Fenja BORŠTNAR, diplomirana ekonomistka in strokovnjakinja s področja računovodstva. Z računovodstvom se ukvarja že več kot 20 let, od tega 15 let samostojno kot vodja lastnega računovodskega servisa. Redna zunanja sodelavka na Javnem zavodu Cene Štupar.je izkušena in referenčna predavateljica tudi na področju javnega sektorja - vodenje preko 200 tečajev, seminarjev in izobraževanj s področja knjigovodske in računovodske tematike.

 

  • Petra Mlakar univ. dipl. ekon. je samostojna davčna svetovalka. Izkušnje na področju davčnega svetovanje je pridobivala na SDK, ter DURSu, potem v mednarodni svetovalni družbi Deloitte & Touche, kjer je vodila Oddelek za davčno svetovanje. Svetuje s področja vseh vrst davkov tako pravnim osebam, društvom, zavodom kot tudi fizičnim osebam. Predava na seminarjih z davčno in finančno tematiko in piše strokovne članke. Zaključila je izobraževanje za Mediatorja pri Ministrstvu za pravosodje ter pridobila certifikat Združenja nadzornikov Slovenije. Bila je predsednica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije in Davčno svetovalne zbornice, kjer je sedaj članica Upravnega odbora.

 

Podrobnejši program ter urnik seminarja bomo objavili v naslednjih dneh.